Duurzaam transportDuurzaam transport

Het regelmatig controleren en eventueel aanpassen van uw bewegwijzering en dynamische producten is cruciaal voor een consistent straatbeeld en verkeersveiligheid. Naast plaatsen van nieuwe borden, betekent dit ook het vervangen of schoonmaken van borden. Verkeerd geplaatste borden kunnen gevolgen hebben voor de verkeersveiligheid, zoals verminderde leesbaarheid, het niet naleven van verkeersregels, verwarring bij automobilisten en een verhoogde kans op ongevallen.

Onze plaatsingsservice en serviceafdeling begrijpen als geen ander het belang van juiste, duidelijke bebording en goed werkende installaties. Zij staan klaar om u te ontzorgen; niet alleen tijdens de uitvoering van uw projecten, maar ook op het gebied van beheer en onderhoud. 

Kortere transportbewegingen plannen maakt onderdeel uit van onze strategie en is aantoonbaar succesvol sinds 2023. Het 'omdenken' hebben we gekoppeld aan plaatsing en onderhoud. Zo zijn we bezig met een duurzame wereld door beperking van de uitstoot, maar werken onze medewerkers ook duurzamer inzake veiligheid en gezondheid.

Elektrische bestelwagen hr groepElektrische bestelwagen hr groep
Elektrisch opladen hr groepElektrisch opladen hr groep