ecoposteecoposte

Wat is Ecoposte Paal?

Deze duurzame palen worden vervaardigd door dagelijks 3 tot 5 ton gerecycled plastic uit het afval te halen. Als circulair product kunnen ze na gebruik ook worden gerecycled. Bovendien hebben de palen de Green-Seal certificering, een van de beste milieulabels ter wereld. Deze certificering toont aan dat het product voldoet aan de strengste normen voor prestaties, gezondheid en milieuvriendelijkheid. Het product is CE- gecertificeerd en is onderscheiden met de Europese botsveiligheidstest. 

De MKI van de Ecoposte hangt af van de lengte van de paal. Voor de paal met een diameter van 60 millimeter en 3,5 meter lang is de MKI 0,63 per paal. Voor de variant met een diameter van 76 millimeter en 4 meter lang is de MKI 0,82 per paal.

Ecoposte paal voor verkeersbordenEcoposte paal voor verkeersborden

Ecoposte palen zijn naast duurzaam ook erg veilig, ze hebben de Europese veiligheidsclassificatie EN12.767 verkregen. Dit betekent dat bij een eventuele botsing met een Ecoposte paal er geen letsel of penetratie van de paal in de auto plaatsvindt. De veiligheid van de inzittenden neemt hierdoor toe en letsel aan inzittenden van het voertuig en/of schade aan het voertuig neemt aanzienlijk af. Daarnaast zijn de innovatieve palen vlamvertragend, meebuigend bij een botsing en vertraagt het voertuig na de klap. Ze zijn dus botsveilig.

ecoposte paal met aluminium verkeersborden en klemecoposte paal met aluminium verkeersborden en klem
ecoposte paal met natural traffic sign (nts) bord ecoposte paal met natural traffic sign (nts) bord
Ecoposte paal met upvc bordEcoposte paal met upvc bord